Bentley forkledd som Mercedes

Hva er så dette? Som du har gjettet - ikke akkurat det man skulle tro.

Mange som har sett denne bilen har nok trodd at det dreide seg om en Mercedes S-klasse. De har tatt feil - det dreier seg i virkeligheten om den kommende oppgraderte Bentley Continental Flying Spur, visstnok fotografert i nærheten av den fransk-spanske grensen tidligere i sommer. Foto: Automedia
Mange som har sett denne bilen har nok trodd at det dreide seg om en Mercedes S-klasse. De har tatt feil - det dreier seg i virkeligheten om den kommende oppgraderte Bentley Continental Flying Spur, visstnok fotografert i nærheten av den fransk-spanske grensen tidligere i sommer. Foto: Automedia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er våre spionfotografer fra Automedia som har knipset bildene av den forkledde bilen - og når vi sier forkledd, mener vi ikke bare kamuflert, men virkelig forkledd.

Britisk humor

I et utslag av britisk humor har nemlig Bentleys testere utstyrt det Automedia har identifisert som den kommende Bentley Continental Flying Spur med en tildekning som får den til å ligne på en Mercedes. Det er nok ikke bare for moro skyld: Forkledningen er egnet til å villede mange og blir desto mer troverdig som Mercedes jo faktisk er i ferd med å utvikle sitt fremtidige flaggskip - en helt ny S-klasse.

Bentley Continental Flying Spur:

Også S-klasse er på vei

Hvordan Automedia kan være så sikre på det? Vel, ikke bare er bilen tross alt gjenkjennelig som en Bentley for folk med litt bilkunnskap, men spionfotografene har også oppdaget den virkelige Mercedes S-klasse som er under uttesting. OG de har fotografert den. Disse bildene har vi også fått tilgang til, og vi publiserer dem i bildeserie nummer to nedenfor.

Les også: Bentley overrasker med massiv luksus-SUV

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer