Bentley SUV: Nei, ikke slik!

Vi og mange andre har advart dem. Men nå turer de frem - eller gjør de det?

BENTLEY SUV: Blir dette Bentleys nye SUV? Foto: AUTOMEDIA
BENTLEY SUV: Blir dette Bentleys nye SUV? Foto: AUTOMEDIA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Om noen synes dette ser ut som en Porsche Cayenne forkledt som Bentley, tar de ikke så veldig feil.

Kommende luksus-SUV

Men det er en Bentley - og den deler selvsagt komponenter med (minst), en viss annen modell i Volkswagen-konsernet. Trofaste lesere vil huske konseptbilen som Bentley presenterte for å teste publikums reaksjoner på noe som er en première for merket - nemlig en SUV i luksus-klassen.

Konseptbilen het EXP 9 F og designen ble ikke fabelaktig godt mottatt - for å si det mildt. Hva Dinside skrev om Bentley EXP 9 F kan du lese her.

Juks

Men det er klart det er juks det vi ser på disse bildene. Det interessante er at det viser at Bentley fortsetter utviklingen av sin egen SUV. Så er spørsmålet om de klarer å lage en like god bil som Range Rover av siste generasjon.

Det skal i så fall mye til, for den bilen anså vi som verdens beste SUV - intet mindre - da vi testet den. Bare tangert av konsernbror Range Rover Sport.


Elegant?

Virkelig lureri har Bentley bedrevet før - i mye større grad enn dette. De «forkledde» nemlig for en tid tilbake sin kommende supersedan som et konkurrerende merke!.

Bilen vi ser her er bare forkledd, og fotografert av våre spionfotografer fra Automedia.

Vi er rimelig sikre på at hvis den ferdige modellen blir seende noe nær slik ut, blir det mange kritiske røster der ute. En viktig bestanddel av luksus er jo eleganse. Som for eksempel Bentleys nyeste generasjon Flying Spur.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer