Über-luksus: Briljant Mercedes

Denne Sprinter-luksuslimousinen skulle vi gjerne reist på langtur med.

The Mercedes-Benz Sprinter-based Brilliant Van by Brilliant Transportation. Foto: Brilliant Van
The Mercedes-Benz Sprinter-based Brilliant Van by Brilliant Transportation. Foto: Brilliant Van Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er bare litt over et år siden Richard Ferdig startet Brillant Transportation. Det dreier seg om en transporttjeneste av den heller luksuriøse typen og den trafikkerer per idag østkysten i USA og Los Angeles-området.

Bort med dødtid

Bilen er en Mercedes-Benz Sprinter, som mange vil kjenne igjen som en ganske utbredt Maxi-Taxi her på berget. Den er utstyrt med all tenkelig komfort for forretningsreiser eller private reiser i luksus med komfortable skinnseter, arbeidsbord som kan stues vekk, kjøleskap, internett-tilgang og en 32-tommers flatskjerm i hver ende av den gedigne kabinen. Bilen er innredet for at reisetiden ikke skal værdødtid - og når det gjelder de velstående familiene som måtte ha råd til å benytte seg av dens tjenester - eliminere "er ikke snart fremme"-faktoren.

BlueTec-motor

Rent teknisk er bilen tilpasset amerikanske behov; der vi her i landet finner en firesylindret 2,1-litersmotor er Sprinter Brilliant Van utstyrt med treliters V6 med BlueTec-teknologi som, med AdBlue additiv, tilfredsstiller de amerikanske utslippskravene. Motoren er kraftfull nok til å gi denne høyreiste luksuslimousinen gode ytelser. Maksimal effekt er 190 hestekrefter og dreiemomentet opptil 440 newtonmeter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer