Bertel O. Steen Biliblant

Bertel O. Steen lanserer bildelingstjeneste

For dem som trenger bil kun en gang iblant.

BILIBLANT: Bjørn Maarud, konserndirektør i Bertel O- Steen , i forbindelse med lanseringen av Biliblant. Foto: Bertel O. Steen
BILIBLANT: Bjørn Maarud, konserndirektør i Bertel O- Steen , i forbindelse med lanseringen av Biliblant. Foto: Bertel O. Steen Vis mer
Publisert

Biliblant er navnet på Bertel O. Steens nye bildelingstjeneste som skal gjøre det enkelt å få tilgang på biler for dem som ikke eier en bil. I en pressemelding i dag opplyser selskapet at de i samarbeid med med Boligbyggelaget Usbl har gjennomført en pilotperiode i utvalgte borettslag og sameier i Bjørvika i Oslo.

Planen er å utvide til flere borettslag i tiden fremover.

– Biliblant er et resultat av vår nye satsing på kundetilpassede produkter og tjenester. Denne satsingen har som mål å styrke Bertel O. Steens posisjon i et marked som ønsker større fleksibilitet, sier Bjørn Maarud, konserndirektør i Bertel O. Steen, i pressemeldingen.

Mer tilgjengelig

Ifølge selskapet har tilbakemeldingene fra personene som har prøvd Biliblant, vært positiv, og beboerne omtaler tjenesten som «kostnads- og tidsbesparende».

– Bildeling er en ny form for bilhold. Med tjenesten som vi nå leverer vil vi kunne se starten på noe nytt og spennende, nemlig mulighet til å komme seg rundt på en lettvint måte selv om du ikke ønsker å eie egen bil, sier Maarud i pressemeldingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer