Bertel O. Steen Biliblant

Bertel O. Steen lanserer bildelingstjeneste

For dem som trenger bil kun en gang iblant.

BILIBLANT: Bjørn Maarud, konserndirektør i Bertel O- Steen , i forbindelse med lanseringen av Biliblant. Foto: Bertel O. Steen
BILIBLANT: Bjørn Maarud, konserndirektør i Bertel O- Steen , i forbindelse med lanseringen av Biliblant. Foto: Bertel O. Steen Vis mer
Publisert

Biliblant er navnet på Bertel O. Steens nye bildelingstjeneste som skal gjøre det enkelt å få tilgang på biler for dem som ikke eier en bil. I en pressemelding i dag opplyser selskapet at de i samarbeid med med Boligbyggelaget Usbl har gjennomført en pilotperiode i utvalgte borettslag og sameier i Bjørvika i Oslo.

Planen er å utvide til flere borettslag i tiden fremover.

– Biliblant er et resultat av vår nye satsing på kundetilpassede produkter og tjenester. Denne satsingen har som mål å styrke Bertel O. Steens posisjon i et marked som ønsker større fleksibilitet, sier Bjørn Maarud, konserndirektør i Bertel O. Steen, i pressemeldingen.

Mer tilgjengelig

Ifølge selskapet har tilbakemeldingene fra personene som har prøvd Biliblant, vært positiv, og beboerne omtaler tjenesten som «kostnads- og tidsbesparende».

– Bildeling er en ny form for bilhold. Med tjenesten som vi nå leverer vil vi kunne se starten på noe nytt og spennende, nemlig mulighet til å komme seg rundt på en lettvint måte selv om du ikke ønsker å eie egen bil, sier Maarud i pressemeldingen.

Noe av det som skiller Bertel O. Steens Biliblant fra andre bildelingstjenester som Bilkollektivet og Hertz Bilpool, er at bilene står parkert på borettslagets parkeringsplasser, noe som gjør dem lettere tilgjengelig.

Bompenger og bensin/lading er inkludert

Som med tilsvarende tjenester, bruker man en mobilapp for å booke en bil via Biliblant. Selskapet opplyser på sine nettsider at systemet er nøkkelløst slik at man ikke er avhengig av en nøkkel.

Bertel O. Steen opplyser ikke om priser i pressemeldingen, men på Bo i Bjørvikas nettsider fremkommer det at prisen vil ligge mellom 500 og 700 kroner dagen eller 100 kroner per time. I tillegg koster det 2 kroner per kjørte kilometer.

Bompenger, forsikring og bensin/elbillading er ting som er inkludert i prisen, og i bilene ligger det bensin- og ladekort beboerne kan bruke.

Kundene kan for øvrig velge mellom modeller fra Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën, Kia DS og Opel, og Bertel O. Steen frister blant annet med én time gratis kjøretid hvis man vasker bilen før man leverer den tilbake.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer