Best pris akkurat nå

Landets beste innkjøpere har plukket de beste tilbudene på bil akkurat nå.

BMW 3-serie fremstår som et godt kjøp. Den nye modellen erstatter i disse dager den gamle, noe som påvirker prisen på utgående.  Foto: BMW
BMW 3-serie fremstår som et godt kjøp. Den nye modellen erstatter i disse dager den gamle, noe som påvirker prisen på utgående. Foto: BMW Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Norges største innkjøpere av biler har dette som jobb på heltid, og jobber for Lease Plan. De høster tips, triks og erfaring som en vanlig bilkunde bare kan drømme om. Det gjelder alt fra tilbud til verditap, hyppige feil og mange andre ting som har med bilen å gjøre. Nå har de sett på tilbudene som er i markedet akkurat nå, og plukket frem de ti tilbudene de mener er aller best akkurat nå.

SE TABELLEN FOR Å FINNE DE BESTE KJØPENE

Det legges til grunn at dette er de beste kjøpene akkurat nå, men ikke nødvendigvis utgjør det beste totalregnskapet over tid. Dette henger mye sammen med rabatten, som kan være forlokkende akkurat nå. I tillegg må driftsutgifter og annenhåndsverdi bakes inn. Da kan listen snus på hodet, men dette er de beste tilbudene akkurat nå.

Best pris akkurat nå


For å finne de beste tilbudene er du som kunde kanskje nødt til å inngå noen kompromisser. Det kan være alt fra å velge en annen utstyrspakke, en utgående modell, eller andre faktorer som normalt ikke ville stått på agendaen da hentet frem kandidatene til din neste bil.

BMW 320 xD stasjonsvogn er en populær bil, og nå kan du få den med X-Drive firehjulsdrift uten tillegg i prisen. Dette er en klar fordel, ikke bare på grunn av bedre fremkommelighet, men også fordi bilen vil stå høyere i kurs når du en dag skal selge bilen igjen. I tillegg er den å få med Advantage-pakke til redusert pris. Ulempen er selvfølgelig at det er generasjonsskifte på denne modellen akkurat nå, og tilbudsversjonen er selvfølgelig på den utgående. Kanskje det er verdt det med et avslag på cirka 75.000 kroner?

Audi A4 2,0 TDi Avant med utstyrspakkene Teknikk-, Navi-, og Sportspakke rabatteres kraftig. Med disse tre pakkene intakt er det så godt som ingen ting du mangler av utstyr. Bilen er satt ned med 41.270 kroner, ettersom det er en ansiktsløftet versjon rett rundt hjørnet.

Les også: Dette er de smarteste bilkjøpene

Toyota Avensis 2,0 D-4D Navitech Plus i stasjonsvognutgave er snart på vei ut, til fordel for ny modell. Det betyr gode priser å hente for kundene. Bilen er satt ned med 43.000 kroner i forhold til opprinnelig pris. På listen over ytterligere plussfaktorer viser LeasePlan til en bra utstyrsliste.

Volvo V50 Limited Edition 1,6 d får de samme skussmål som Avensis. Mye utstyr i forhold til pris, og prisavslaget akkurat nå er 37.000 kroner. Argumentet for å gi denne rabatten er som ved de fleste andre bilene med store prisavslag – ny modell.

Mazda 2 Edition 1,3
er en småbil med god plassutnyttelse. Nå får du 25.000 kroner i rabatt, noe som ender opp i en meget bra totalpris. På plussiden setter LeasePlan at bilen er utstyrt med automatisk klima, og den er ikke undermotorisert.
Opel Insignia2,0 Ecoflex er i utgangspunktet godt priset. Nå får du ytterligere 25.000 kroner i rabatt på stasjonsvognen. Bilen er blant annet utstyrt med AFL lys, parkeringssensor, og metallik lakk.

Audi A3 Sportback 1,6 TDi Ambition
med komfort og teknikkpakke fås nå til redusert pris. Hele 24.640 kroner er besparelsen dersom du kjøper bilen før nyttår. Hemmeligheten her er også utgående modell, men utstyr på kjøpet er alltid bra for prisen ved videresalg.

Volvo C30 D2 med R-Design pakke har skinninteriør, Xenon og parkeringssensorer som standard. I tillegg får du stylingpakken utvendig. Dette blir dermed en godt utstyrt modell som er satt ned 24.500 kroner i forhold til standard pris.

Citroën C-Zero Highline er den billigste elbilen på markedet. Den er basert på i-Miev fra Mitsubishi, men til langt lavere pris. Fra bilen var priset til 240.150 kroner er den nå satt ned til 200.000 blank. Dette må definitivt settes på listen over det positive. Usikkerheten rundt prisutviklingen på elbiler skaper en risiko man må være villig til å ta.

Elbilene raser i pris

Mitsubishi i-Miev er samme bil som Citroën C-Zero, men leveres til en pris på 219.900 kroner. En av fordelene med denne er at den har to nivåer på regenerering av bremsekraft. Dette kan bidra til lengre rekkevidde enn Citroën har. Det koster deg likevel 20.000 mer når du skal betale i kassen. Bilen er til sammen satt ned 32.500 kroner, men er det nok?

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer