Best pris akkurat nå

Landets beste innkjøpere har plukket de beste tilbudene på bil akkurat nå.

BMW 3-serie fremstår som et godt kjøp. Den nye modellen erstatter i disse dager den gamle, noe som påvirker prisen på utgående.  Foto: BMW
BMW 3-serie fremstår som et godt kjøp. Den nye modellen erstatter i disse dager den gamle, noe som påvirker prisen på utgående. Foto: BMW Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Norges største innkjøpere av biler har dette som jobb på heltid, og jobber for Lease Plan. De høster tips, triks og erfaring som en vanlig bilkunde bare kan drømme om. Det gjelder alt fra tilbud til verditap, hyppige feil og mange andre ting som har med bilen å gjøre. Nå har de sett på tilbudene som er i markedet akkurat nå, og plukket frem de ti tilbudene de mener er aller best akkurat nå.

SE TABELLEN FOR Å FINNE DE BESTE KJØPENE

Det legges til grunn at dette er de beste kjøpene akkurat nå, men ikke nødvendigvis utgjør det beste totalregnskapet over tid. Dette henger mye sammen med rabatten, som kan være forlokkende akkurat nå. I tillegg må driftsutgifter og annenhåndsverdi bakes inn. Da kan listen snus på hodet, men dette er de beste tilbudene akkurat nå.

For å finne de beste tilbudene er du som kunde kanskje nødt til å inngå noen kompromisser. Det kan være alt fra å velge en annen utstyrspakke, en utgående modell, eller andre faktorer som normalt ikke ville stått på agendaen da hentet frem kandidatene til din neste bil.

BMW 320 xD stasjonsvogn er en populær bil, og nå kan du få den med X-Drive firehjulsdrift uten tillegg i prisen. Dette er en klar fordel, ikke bare på grunn av bedre fremkommelighet, men også fordi bilen vil stå høyere i kurs når du en dag skal selge bilen igjen. I tillegg er den å få med Advantage-pakke til redusert pris. Ulempen er selvfølgelig at det er generasjonsskifte på denne modellen akkurat nå, og tilbudsversjonen er selvfølgelig på den utgående. Kanskje det er verdt det med et avslag på cirka 75.000 kroner?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer