Polestar 2

Bestselgeren blir 10% billigere

Populære Polestar setter ned prisen med opptil ti prosent på norgesfavoritten. Dermed er startprisen på Polestar 2 under 350 000 kroner.

POPULÆR: Nordmenn har trykket Polestar 2 til sitt bryst. Nå settes prisen ned med over 10 prosent på den rimeligste versjonen. Foto: Øystein B. Fossum
POPULÆR: Nordmenn har trykket Polestar 2 til sitt bryst. Nå settes prisen ned med over 10 prosent på den rimeligste versjonen. Foto: Øystein B. Fossum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Polestar 2 har vært en norsk bestselger siden elbilen kom på markedet sommeren i fjor. Godt salg ble til slutt kronet med utmerkelsen Årets bil av Dinside og Dagbladet.

Fra start var det imidlertid kun nær topputstyrte modeller med firehjulstrekk som kunne kjøpes, før svensk-kineserne kom med flere valg.

I juli ble «billigvarianten» lansert, en tohjulstrekker til en pris på 80 000 kroner under de første modellene.

10% «rabatt»

Dermed var Polestar 2 Single Motor et faktum til en pris fra 389 000 kroner. Onsdag kom meldingen om at Polestar senker denne prisen med hele 40 000 kroner - en «rabatt» på over ti prosent!

Det er Standard Range-utgaven som får denne prislappen. Polestar 2 Single Motor med lengre rekkevidde (Long Range) settes ned fra 409 000 til 389 000 kroner. 20 000 kroner utgjør en vesentlig lavere prosentrabatt på nesten fem prosent.

Produsenten begrunner prisendringen som en naturlig følge av et marked i stadig endring.

Hovedkonkurrent Tesla Model 3 koster for tiden fra 349 900 kroner for Standard Range-utgaven - også den uten firehjulstrekk. Så her kan de som vurderer de to bilene se bort fra selve bilprisen når de skal velge og vrake.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer