TEST: Mitsubishi Oulander PHEV

Bestselgeren oppgradert for fjerde gang!

Men alderen begynner å tynge.

UVANLIG MANGE OPPGRADERINGER: Outlander har bare vært på markedet i fem år, men har nesten hatt like mange oppgraderinger. Ny modell ble teaset på Geneve-messen tidligere i år, så 2020-endingene er kanskje de siste for dagens Oulander. Foto: Jamieson Pothecary
UVANLIG MANGE OPPGRADERINGER: Outlander har bare vært på markedet i fem år, men har nesten hatt like mange oppgraderinger. Ny modell ble teaset på Geneve-messen tidligere i år, så 2020-endingene er kanskje de siste for dagens Oulander. Foto: Jamieson Pothecary Vis mer
Publisert

Outlander PHEV har vært med oss siden 2014, men har faktisk vært oppgradert flere ganger siden introduksjonen.

I 2016 fikk den helt ny front med både grill, lykter, fangere og bakluke. Inne fikk man ny konsoll, heldigital skjerm, elektrisk håndbrekk og annen kW-måler.

I 2017 fikk karosseriet bedre torsjons-stivhet fordi man begynte å lime karosseriet, samtidig som understellet ble oppgradert med Bilstein-dempere og bedre egnede dekk på toppmodellen. Firehjulstrekksystemet fikk også en programvareoppdatering.

I 2018 kom det ørsmå utvendige endringer. Innramming rundt tåkelys er blitt firkantet og nå har den fått fullt LED-oppsett.

Toliteren er byttet ut i en 2,4 liter som nå yter 135 hk og 211 Nm mot 121 og 190 for forgjengeren.

Kapasiteten på batteripakken er økt med 15 prosent ved at man bruker flere celler. Den er nå på 13,8 kWt. Ytelsen har økt 10 prosent, noe som også gjelder generatoren og den bakre elmotoren.

Det gir en samlet effekt på 224 hk. Firehjulsdriftssystemet, som er spesifikt for Outlander PHEV, har fått flere innstillingsmuligheter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer