Betal drivstoffet med en app

Shell og Paypals samarbeid kan bli et viktig bidrag i å øke bruken av smartmobilen som lommebok.

FULL TANK? Det er dessverre ingen som fyller tanken for deg lenger, men at du skal kunne betale via mobilen gir deg i hvert fall full kontroll. Foto: Fred Magne Skillebæk
FULL TANK? Det er dessverre ingen som fyller tanken for deg lenger, men at du skal kunne betale via mobilen gir deg i hvert fall full kontroll. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Smarttelefonen brukes til stadig flere oppgaver, og flere skal det bli. Nå tester nemlig Shell og Paypal ut en betalingsløsning, der du betaler for drivstoffet ditt via en app på telefonen.

Foreløpig er løsningen et prøveprosjekt, men går pilotprosjektet etter planen, er det liten grunn til å tvile på at den får gjennomslag. Dessverre for de norske kundene, så pågår testpiloten i England, hvor Shell i første omgang har plukket ut 1000 kunder fra deres fordelsprogram. Etter hvert er det antatt at flere vil få tilbud om å benytte løsningen.

LES OGSÅ: Når fyller du tanken billigst?

En app for nesten alle

Betalingen gjøres enten med Shell Motorist App eller en Paypal App, og appene skal komme til både Android og iOS-enheter. Nok en gang blir altså de med Windows Phone holdt utenfor det gode selskap.

Fyllingen gjøres ved at man kjører frem foran pumpene. Appen vil så vise deg et bilde av de forskjellige pumpene, og så er det bare å velge pumpen du ønsker å fylle fra.

Når du er ferdig og avslutter fyllingen, vil du få sendt en kvittering direkte til appen i telefonen. Praktisk og enkelt altså.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer