Førerkort

Betal på nett, få oppkjøringen billigere

Ny mulighet lar deg betale oppkjøringen på nett - noe som også lar deg slippe billigere.

BETAL PÅ NETT: Betaler du oppkjøringen på nett, blir det billigere. Du slipper faktisk med mer enn halv pris, dersom du betaler for utstedelse av førerkort på nett, sammenliknet med pris på trafikkstasjonen. Foto: Gorm Kallestad/NTB scanpix
BETAL PÅ NETT: Betaler du oppkjøringen på nett, blir det billigere. Du slipper faktisk med mer enn halv pris, dersom du betaler for utstedelse av førerkort på nett, sammenliknet med pris på trafikkstasjonen. Foto: Gorm Kallestad/NTB scanpix Vis mer
Publisert

Statens vegvesen har lansert flere nettbaserte tjenester i det siste, blant annet kjøretøytjenestene for deg som skal kjøpe eller selge bil - og den veldig populære appen som lar deg laste ned førerkortet digitalt til mobilen din.

Nå har de lansert en ny tjeneste for deg som skal ta førerkort:

I tillegg til at du kan bestille time for oppkjøring, kan du nå, med virkning fra 20. februar, også betale oppkjøringen på nett.

Og betaler du på nett, får du oppkjøringen billigere.

Gjelder ikke teoriprøve

Du kan bestille time for oppkjøring på nett, og fra 20. februar kan du altså betale for oppkjøringen på nett, i forkant av oppkjøringen.

Merk at det kun er oppkjøringen du kan betale for på nett, og som gir en rabattert pris – ikke teoriprøven.

Dersom du ikke ønsker å betale på nett, er det selvsagt også mulig å betale ved oppmøte på trafikkstasjonen, men da er prisen altså høyere.

Dersom du skal betale på nett, kan du gjøre dette først etter avbestillingsfristen. Du må imidlertid betale før du møter opp til førerprøver - og du må kunne vise kvitteringen for at du har betalt, før du får starte oppkjøringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer