Bever: Ny og sosial 445

Landstedsbåt, fritidsbåt eller skjærgårdsjeep. Kjært barn har mange navn. Nå lanseres enda en ny båt i denne klassen: Bever 445.

Bever tok nylig 400- og 470 modellen ut av produksjon. Til gjengjeld lanserer de en erstatning gjennom nyheten 445. Bever 445 er imidlertid mer enn en erstatning av 400 og 470 - den er bygget på et helt nytt konsept.

Ingen ego-båt

Den største forskjellen på 445 og de eldre modellen er konsollen. Mens 400 og 470 begge hadde midtmontert konsoll som skjermet føreren, er vindskjermen på den nye 445 støpt helt inn til siden. Den beskytter store deler av en treseters sofaen akter: både fører og passasjer får le. Treseteren legger også til rette for en mer sosial båttur: Det blir muligheter til å utveksle en og annen fiskerhistorie selv under høy fart.

Runde former

Bevers 445 er også et stykke ny design. Foran vindskjermen er det støpt inn ytterligere tre sitteplasser. Disse benkene har en utradisjonell rund form, noe som gir båten et særpreg i forhold til sine konkurrenter. Treseteren akter og benken på babord side har dessuten oppløftbar topp, noe som gir Bever 445 romslig med stuveplass.

Bever 445 er trolig leveringsklar fra mai måned. Går det som produsenten vil, kommer produksjonen opp i et sted mellom 20 og 30 båter i år. En Bever 445 vil koste rundt 103.000 kroner levert med en firetakts Suzuki påhengsmotor som yter 30 hk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer