Bil-høydepunkter i 2013

En rekke bilnyheter står nå på trappene. Her er de viktigste nye bilene som kommer i 2013.

Ny RAV4 fra Toyota er blant de store nyhetene i 2013 Foto: Toyota
Ny RAV4 fra Toyota er blant de store nyhetene i 2013 Foto: Toyota Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nytt år betyr nye biler, og en lang rekke mer eller mindre populære biler skal fornyes og oppdateres. Vi har her samlet sammen de viktigste nyhetene, med henvisning til tidligere omtale av dem. Listen er ikke ment å være en fullstendig oversikt over alt som kommer av små oppdateringer og nyheter, men en samling av høydepunktene norske bilkjøpere kan se frem til i året som ligger foran.

Vi har samlet de nyhetene som til nå er kjent, med hovedvekt på de som er presentert og offisielle, og som faktisk ligger an til å komme til landet i løpet av 2013. Det vil si at listen nok vil bli lengre etter hvert som året skrider frem. Denne oversikten gir likevel en viktig pekepinn på hva nyhetsåret 2013 i hovedsak vil dreie seg om.

Audi

Audi har flere nyheter klare. Salgsmessig er det liten tvil om at A3 Sportback er den viktigste. A3 med tre dører er allerede på plass i Norge, og Sportback-utgaven har vi kjørt. Men hit til landet kommer den til våren. Foretrekker du sedan, kan du også vente deg den muligheten i løpet av 2013. En sportsligere utgave av A3, S3, er også på vei. Men Audi har også flere sportslige nyheter på lager, som RS6 og SQ5 TDI.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer