Bilbilder fra Genève

Vi vet bedre enn å kåre utstillingens vakreste, men etterfølgeren til Alfa 156 er vel blant de vakrere tilgjengelige mellomklassesedanene.

Publisert
Sist oppdatert

Masse deilige bilder fra vår mann i Genève. OPPDATERT: Nye bilder fra nummer 86!

Nytt fotoalbum med vakre Alfaer og spennende Skodaer.

Og firedørsutgaven av Bentley Coninental GT, Continental Flying Spur, er det vel også mange som gjerne skulle ha stående hjemme på tunet.

Tid for drømmer og fremtidsutsikter

Det viktigste med bilutstillinger er å gi næring til bildrømmene. Produsentene strekker seg langt for at akkurat deres modeller skal ende i rampelyset, og på så store utstillinger som den i Genève er nesten alle drømmebilene samlet. Førstegangsvisninger avslører også om lekre forhåndsbilder stemmer overens med virkeligheten.

Nest viktigst er konseptbilene som viser hvordan fremtiden blir. Flere av konseptbilene på Geneve-utstillingen er svært nær produksjon, Peugeot 407 Coupè for eksempel, mens andre er mer utydelige signaler. Skoda Yeti er nok mer et signal om at Skoda skal komme med en liten SUV, enn den er bil som snart er klar for samlebåndet.

Amerikanerne kommer

Med Cadillac BLS, som kanskje skal bygges på Saab-fabrikken i Trollhättan, viser General Motors at de tar det europiske markedet på alvor. BLS er en kompakt mellomklassebil basert på samme plattform som Opel Vectra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.