BILDESPESIAL: Genève 2009

I de to første direktesakene våre ble mange nyheter vist. Her er mye annet av det som sto på standene i Genève.

Frazier-Nash. Konsept fra Giugiaro - legendarisk bilmerke i ny fasong... Foto: Knut Moberg
Frazier-Nash. Konsept fra Giugiaro - legendarisk bilmerke i ny fasong... Foto: Knut Moberg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

GENÈVE (DinSide Motor): Bilen med stor B er alltid en messe verdt. Også i nedgangstider. Dagens bildespesial beviser det til fulle, og selv om det var tydelig at produsentene hadde brukt sparekniven til en viss grad når det gjaldt stands, materiell og promosjonelle aktiviteter generelt, sto ikke årets senvintermesse noe tilbake for de foregående totalt sett når vi ser på produktene som var utstilt.

Miljø

Miljøet har lenge tjent som alibi for mange produsenter som har vist konsepter og malt frem fremtidsvisjoner som så har gått i glemmeboken. I år har miljøbevisstheten fått en mer solid forankring, og det er strøm som gjelder (Mer om dette i den forrige artikkelen fra Genève - klikk her).

Luksus- og superbiler

Men luksus- og sportsbilprodusentene gjemte seg ikke bort i en krok og sørget for at årets messe også hadde sin underholdningsverdi for de mange hundre tusen besøkende. Pagani, Koenigsegg, Bugatti, Rolls-Royce, Bentley, Maybach, Lamborghini, Maserati osv. osv... alle briljerte de i Genève på sine respektive stands.

Ja til og med legendariske Frazier-Nash dukket opp - riktignok som Giugiaro-konsept.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer