Biler og modeller

Se video av de tøffeste bilene, og de vakreste modellene fra Paris Motor Show.

Biler og modeller
Publisert
Sist oppdatert

Parismessen er i full gang. De hotteste nyhetene har vi allerede dekket, men har du gått glipp av noen godbiter finner du dem alle her.

I denne runden har vi samlet alle de tøffeste bilene på film. Og ja, vi må jo si det: En og annen vakker modell har også sneket seg med, dette er jo tross alt en klassisk bilutstilling med alt det det innebærer.

En av verdens største

Bilmessen i Paris har trukket til seg over 13.000 journalister, og i løpet av den neste uken er det hundretusener av besøkende fra hele Europa som skal innom. Stikkord er store fristelser og såre føtter, for messen er stor. Den går over ni haller, og omfatter ikke bare biler, men også tilbehør.

På hver eneste stand svinser det tobeinte modeller rundt og skal pryde et ellers så fint glansbilde av en bil. Kun på en stand så vi mannlige modeller, og det var hos Citroen, men selv der var kvinnene i flertall.

I videoen under får du et sammendrag av de heftigste bilene:


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer