Biler vi venter på i spenning

Mye vil skje i bilverdenen i løpet av de neste par-tre årene. Her er bare noen smakebiter.

KOMMENDE/PLANLAGTE MODELLER: Linje for linje fra venstre, ser vi Chevrolet (Opel...?) Bolt, Renault Laguna, BMW M2, BMW Z5 Roadster, VW Touareg 2017, VW Passat CC, Mini Clubman, Lamborghini Huracan Spider, VW-SUV basert på Polo (navn ukjent), Mercedes-Benz SLC, Alpine, Skoda Octavia Coupé. Foto: AUTOMEDIA / GENERAL MOTORS
KOMMENDE/PLANLAGTE MODELLER: Linje for linje fra venstre, ser vi Chevrolet (Opel...?) Bolt, Renault Laguna, BMW M2, BMW Z5 Roadster, VW Touareg 2017, VW Passat CC, Mini Clubman, Lamborghini Huracan Spider, VW-SUV basert på Polo (navn ukjent), Mercedes-Benz SLC, Alpine, Skoda Octavia Coupé. Foto: AUTOMEDIA / GENERAL MOTORS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Informasjon om nye modeller som kommer på markedet er oftest avhengig av at vi får den fra bilprodusentene selv. Heldigvis har vi snarveier til noe av informasjon disse ikke er villige til å offentliggjøre selv - her er noen eksempler.

Automedia forsyner oss med mer spionbilder av kommende biler enn det egentlig er interessant å offentliggjøre, men takket være denne kontinuerlige aktiviteten, kommer de opp med mer spesiell informasjon, som både bygger på egne observasjoner og informasjon fra innsiden. Deretter besitter de nok informasjon til å lage illustrasjoner som de vi kan presentere her, alle av bilmodeller som er planlagt for markedet i løpet av de neste to-tre årene.

Den forrige slike vi kunne presentere, var av den flunkende nye BMW 7-serie, som ventes til høsten.

Elbil med 320 km rekkevidde

Ett unntak er Chevrolet Bolt, som vi derfor viser først - som offisiell konseptbil. Vi har omtalt den tidligere og den er interessant i den grad det ikke er utelukket at en versjon kan bli Opels første rene elbil hos oss. Den vil i så fall kunne ta innersvingen på konkurrentene, hvis prisen i forhold til rekkevidden er så bra som de lover. Det er snakk om 32 mils rekkevidde på ren strøm og en pris som en e-Golf eller en godt utstyrt Nissan Leaf.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer