Bilist 2000: Bruk bilbelte - vinn en bil

16. mars går startskuddet for trafikksikkerhetskampanjen Bilist 2000. Dette blir en annerledes trafikksikkerhetskampanje, som vil bruke belønning som virkemiddel i stedet for skremsler om det store bøtespøkelset som vi er vant til.

Bilist 2000: Bruk bilbelte - vinn en bil
Publisert

Aksjonen er et startet på initiativ fra Bilimportørenes Landsforening, som altså er interesseorganisasjonen for bilimportørene i Norge. Med seg har de 29 interessenter, som forskjellige bilimportører, dekkimportører, Vegdirektoratet, forsikringsbransjen, NAF (Norges Automobil-Forbund), KNA (Kongelig Norsk Automobilklub), MA, NHO, Verdikommisjonen, Statoil, TV2, Posten, Trygg Trafikk, Viking, Falken og enda flere.

Fart og bilbeltebruk

Hva er så målet og meningen med denne kampanjen? Ja, se det er ikke helt enkelt å få svar på, for alle involverte har av en eller annen grunn valgt å holde kortene svært tett til brystet inntil startskuddet går 16. mars. Det er imidlertid klart at kampanjen skal gå over 3 år, og at fokus vil bli satt på fart og bilbeltebruk.

Lotteri

Kampanjen vil ta form som et slags lotteri, hvor alle som ønsker å delta må melde seg på. Du forplikter deg da til å bruke bilbelte og kjøre fornuftig, og så må du feste et klistremerke med kampanjens logo på bilen din. Til gjengjeld får du da være med i tekningen av premier, små og store, hvor hovedgevinstene er nye biler, og du vil få tilbud om rimeligere trafikkprodukter, som sikringsutstyr, med mer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer