Nextbase på CES 2019

Bilkamera-kjempe dropper sugekoppen

Og introduserer dashbordkameraer som kan bygges ut.

NEXTBASE 522GW: Nextbase har med seg intet mindre enn fem dashbordkameraer til Las Vegas og CES. Foto: Jamieson Pothecary
NEXTBASE 522GW: Nextbase har med seg intet mindre enn fem dashbordkameraer til Las Vegas og CES. Foto: Jamieson Pothecary Vis mer
Publisert

LAS VEGAS: Det har ikke vært vanlig at det snakkes om biler og bilteknologi under teknologimessen CES i Las Vegas, men de seneste årene er det blitt en selvfølge at motorindustrien også er til stede.

Nextbase er en av markedslederne innen dashbordkameraer til bil, og benytter denne uken til å vise frem fem nye modeller i seriene 1xx til 5xx. De nye kameraene er NextBase 122, 222, 322, 422 og 522, i tillegg blir 6-serien oppdatert senere i år.

Felles for samtlige kameraer er at størrelsen er krympet med 36 prosent fra forrige generasjon og at de har en ny festeanordning. Roger Ingebritsen i Nordic Base, selskapet som forhandler dashbordkameraer fra Nextbase i Norge, forteller til Dinside at de har valgt å gå bort fra løsningen med sugekopp etter tilbakemelding fra kundene. I stedet festes de nye kameraet til vinduet med dobbeltheftende teip. Vi er spent på hvordan det er kontra sugekopp, som tidligere er blitt kritisert.

Alle har Sony-optikk og Nextbases Intelligent Parking Mode-teknologi som sørger for at kameraet gjør opptak når bilen står i ro og den oppdager kontakt eller hendelser rundt bilen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer