Billedkavalkade: En rusletur i Detroit

Detroit (DinSide Bil): Ferrari. Lamborghini. Rolls-Royce. Bugatti. Formel 1-biler, og sikkelfremkallende konsepter. De er der alle sammen, samlet under ett tak, med åpne dører og flørtende seter.

Publisert

Dette er en historie som best fortelles med bilder, men bilder forteller bare halve sannheten - og definitivt ikke noe om følelsen. For hvilke tanker er det egentlig som går gjennom hjernen når man synker ned i de mykeste skinnsetene signert Rolls-Royce, og hvorfor i all verden tråkker man instinktivt gasspedalen i bunn på hver eneste Ferrari man får sjansen til å sitte bak rattet i?

Grunnen er selvfølgelig at bilene har sjel; en Ferrari er rå, brutal og kan få frem det verste i den snilleste, mens Rolls-Royce er avslappende og harmonisk.

Den spesielle følelsen

Det er nemlig noe eget ved Rolls-Royce. Noe eget ved hvordan døren lukker, og så definitivt noe eget ved hvordan brytere og knapper føles. Deilig er det å kjenne kaldt og forkrommet stål kjøle ned glovarme fingertupper når du skal justere de elektriske speilene, og mindre deilig er det ikke å føle hvordan spaken oljedempet glir dit du fører den.

Om å kile på Newtons grenser

Da er en Ferrari - eller Lamborghini - noe annet. Ferrari F360 Modena føles som et plagg du tar på deg, helt instinktivt føler du hvordan det vil være å ta bilen med på en tur og kile litt på Newtons grenser. Ikke rart at knokene hvitner rundt ratt-ringen og høyrebeinet synker ned mot gulvet…

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer