Renault Zoe dekorert med franske designere

Billig-elbilen gikk fra kjip til hipp

Aiste pimpet elbilen Renault Zoe om til et rullende kunstverk. Men til hvilken pris?

Aiste Nauburaite har bil som pasjon og airbrush som hobby. Foto: Privat
Aiste Nauburaite har bil som pasjon og airbrush som hobby. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Jeg er over snittet motorgal, forteller Aiste Nauburaite (39) til Dinside, i det hun viser bildene av sitt nye kunstverk.

Ja, du ser riktig. En Renault Zoe dekorert med Coco Chanel, Brigitte Bardot, Karl Lagerfeld, Leatitia Casta, Christian Louboutin og Thylane Blondeau.

Om du ikke vet hvem alle er, så er dette en samling franske designere og modeller.

Harstadværingen har gjort noe få ville tenkt på - langt færre tørt å gjennomføre. Hun har skaffet seg en rimelig og kjedelig elbil og freshet den opp til å bli et kunstverk på strøm og fire hjul.

Pimpet for 40 000,-

Renault Zoe er en helelektrisk bil, som ny koster fra 275 000 kroner i dag. Bilen benyttes eksempelvis ofte av diverse offentlige og private institusjoner eller til bildeling (Vy Bybil). Med andre ord er det en elbil ingen snur seg etter på gata.

Det var det som fristet Aiste til å gjøre det utenkelige. Hun kjøpte seg en brukt 2017-modell, som forhandleren forlangte 129 000 kroner for, jobbet kveld og natt, og på noen uker ferdigstilte et kunstverk til en antatt verdi av 40 000 kroner - nesten én tredel (!) av bilverdien, før klarlakk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer