Billige brukte hybridbiler

Hybridbil er et alternativ også for deg som helst kjøper brukt. Fra rundt 160.000 kroner finner du mange gode alternativer.

Billige brukte hybridbiler
Publisert
Sist oppdatert

Hybridbilmarkedet er voksende, men ennå har det ikke løsnet helt. De fleste produsenter omtaler fortsatt hybridbiler i futurum og mye vil skje i løpet av de neste to-tre årene. Men noen alternativer finnes det også i dag. Det ironiske er at mens mange ennå ikke har kommet med sin første hybridbil, er de hybridmodellene som eksisterer i dag inne i andre eller tredje generasjon.

Toyota og Honda gikk foran

Noen har med andre ord vært mye tidligere ute enn resten, og det er selvsagt Toyota, Lexus og Honda vi snakker om. Mest kjent er kanskje Prius, som kom allerede for tolv år siden, i 1997. Den andre generasjonen er ikke lenger et uvanlig syn på norske veier og erstattes av en helt ny tredje utgave allerede til sommeren.

Honda har også vært på banen en stund. Andre generasjon Insight kom nettopp til landet, men den første utgaven, som riktignok var en annen type bil, kom i 2000. Denne ble imidlertid ikke importert hit til Norge og er dermed ekstremt sjelden. Civic Hybrid er derimot vanligere. Den første utgaven kom i 2003, men det er den andre generasjonen som kom i 2006 som er tilgjengelig på det norske bruktmarkedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer