Billigere Audi A6

Nye og mer effektive motorer, endret quattro-oppsett, ny sedan-hekk - og lavere priser. Det er hovedpunktene når Audi A6 får sin midtlivsoppdatering.

Publisert
Sist oppdatert

DÜSSELDORF (DinSide Motor): Dagens A6 har allerede rukket å bli fire år gammel og i november er en fornyet utgave på plass. Vi har allerede prøvekjørt bilen, som ikke gir stor grunn til panikk blant eksisterende A6 Avant-eiere. De designmessige endringene er nemlig relativt beskjedne for stasjonsvognens vedkommende. Blant annet beholder både front- og baklykter sin utvendige form.

Diodebasert kjørelys

Audi-kjennere vil imidlertid legge merke til at bilen har fått en mer markant og bølgende front-leppe, som strekker seg opp mot den store trapes-grillen. Og tåkelyktene, som i dag er runde, har blitt rektangulære (gjelder ikke S-line-utgavene, som vil ha runde tåkelykter).

Den som tar seg råd til bixenonlykter, vil få diodebasert kjørelys. Men i motsetning til A4-frontlyktene, som inneholder kunstferdige diode-buer, får A6 kun en enkel diode-rekke i bunnen av frontlyktene.

Det som imidlertid er felles for alle utgaver, er at sidespeilene har blitt noe større og at blinklysene nå er plassert i disse. Takket være en kromlist har den lave linjen som strekker seg fra bak- til forhjul også blitt mer markant.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer