Billigere og bedre Mitsubishi ASX

En av de store SUV-suksessene de senere årene er oppdatert på flere områder. Også prisen blir gunstigere.

ASX har vært blant de mest populære SUVene de siste par årene Foto: Mitsubishi
ASX har vært blant de mest populære SUVene de siste par årene Foto: Mitsubishi Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mitsubishi ASX har vært en av pådriverne i det kompakte SUV-segmentet i Norge. I 2011 var den sågar Norges fjerde mest solgte bil, og den klart mest solgte SUVen. I 2012 var salget litt mer moderat, men så skal det da også legges til at 2011 var et spesielt år da man hadde en god del ordrereserver fra 2010 på biler som først ble levert i 2011.

Inne på topp 20-listen var man uansett i 2012, og nå forventer Mitsubishi at man igjen skal klatre ettersom en oppdatering kommer, og at prisene justeres.

De mest solgte bilene i 2012

Ikke bare sminke

Oppdateringen handler både om visuelle endringer i fronten så vel som hekken, samt oppdateringer av mer teknisk karakter. Faktisk påstår Mitsubishi at man har fått på plass et helt nytt bakhjulsoppheng, hvilket må sies å være ganske uvanlig ved en midtlivsoppdatering som denne. Dette skal bidra til både bedre komfort, stabilitet og økt veigrep. Dette er påstander vi må komme tilbake til i en test.

Også innvendig er det visse endringer. Nytt multifunksjonsratt, nye stoffseter, samt DAB+-anlegg som standard på de fleste utgaver er blant nyhetene. Toppmodellen har også fått nytt navigasjonsanlegg. I tillegg er dreiehjulet som bestemmer innstillingen for firehjulsdriftssystemet byttet ut med en trykknapp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer