Billigsalg hos Daewoo?

Vurderer du å kjøpe en ny Daewoo? Da bør du ikke gi deg før du har oppnådd et saftig prisavslag.

Daewoo Lacetti
Daewoo Lacetti Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den bevisste bilkjøper gjør lurt i å følge med på de ulike bilmerkenes modellplaner. Jo nærmere man kommer ansiktsløftinger og modellskifter, jo viktigere blir det for norske bilforhandlere å kvitte seg med de utgående modellene. Dermed øker også viljen til å gi prisavslag, noe som kan utnyttes av velinformerte og bevisste kunder som er villige til å leve med "den gamle" utgaven.

1. februar

Det er ikke ofte at et bilmerke skifter navn. Men det skjer neste år. General Motors har nemlig bestemt seg for at Daewoo skal bytte navn til Chevrolet også i Vest-Europa. I Øst-Europa er navneskiftet allerede gjennomført. I de største europeiske markedene gjennomføres navneskiftet fra 1. januar, mens den norske importøren venter til 1. februar.

Over 100 biler

Faktum er uansett at den norske importøren sitter med mer enn hundre Daewoo-merkede biler på lager. Og det er liten tvil om at den norske importøren ønsker å bli kvitt disse bilene før 1. februar, da Daewoo som merke altså forsvinner fra Europa. Jo nærmere denne datoen vi kommer, jo bedre burde forholdene ligge til rette for saftige prisavslag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer