Billigst hos merkeverksted

28 prosent billigere enn dyreste butikk.

Vi har prissjekket vindusviskere, og fant prisforskjeller på opptil 28 prosent. Prisvinneren er overraskende.(Illustrasjonsfoto) Foto: COLOURBOX
Vi har prissjekket vindusviskere, og fant prisforskjeller på opptil 28 prosent. Prisvinneren er overraskende.(Illustrasjonsfoto) Foto: COLOURBOX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Henger skitten fast selv hvor mye du visker og visker? Da er det nok på tide å bytte vindusviskere. Men hvor bør du handle?

Vi har sjekket prisene på vindusviskere til en standard Volkswagen Passat stv. 2008-modell.

Vi har bedt butikkene om pris på viskere som passer vår bilmodell. Det kan være avvik i mål på viskerne i forhold til universalviskerne, da universalviskerne skal passe til flere ulike modeller.

Vi har sjekket prisene hos Statoil, Shell, BilXtra, Torshov Bilrekvisita og hos merkeverksted.

28 prosent prisforskjell

Du kan se alle prisene i tabellen nedenfor. Som du kan se av tabellen, er BilXtra, Shell og Statoil de dyreste - med produker som koster fra 570 kroner. Torshov Bilrekvisita og Volkswagen merkeverksted tilbyr de rimeligste viskerne, begge under 440 kroner.

Det er kanskje litt overraskende at vi faktisk får de billigste viskerne hos merkeverkstedet:

Mens dyreste par med viskere til vår Passat koster 593 kroner hos BilXtra, tar Volkswagen kun 427 kroner. Dette er en prisforskjell på 166 kroner - eller med andre ord: Du kan spare 28 prosent på å kjøpe nye viskere hos din merkeforhandler, fremfor hos det som i denne prissjekken er dyreste butikk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.