«Top Gear Norge»

Bilprogrammet blir norsk!

Med «Top Gear» blir et av verdens mest kjente TV-konsepter produsert i helnorsk versjon.

NYE PROGRAMLEDERE: Esben Ullbæk Bundgaard-Jørgensen «Dansken» Selvig, Petter Schjerven og Fredric Aasbø skal lede «Top Gear Norge». Foto: TVNorge
NYE PROGRAMLEDERE: Esben Ullbæk Bundgaard-Jørgensen «Dansken» Selvig, Petter Schjerven og Fredric Aasbø skal lede «Top Gear Norge». Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TV-suksessen «Top Gear» blir norsk gjennom et samarbeid mellom rettighetshaver BBC Studios og TV-gruppen Discovery Networks. Det melder Discovery i en pressemelding mandag morgen.

Det er veteran Petter Schjerven, musiker og programleder Esben «Dansken» Selvig og supersjåfør Fredric Aasbø som skal lede den norske utgaven av programmet.

Verdens største

«Top Gear» er verdens største TV-format innen sjangeren motor og underholdning. Den nye avtalen mellom BBC Studios og TV-gruppen Discovery Networks Nordics innebærer at lokale versjoner av «Top Gear» skal produseres både i Norge, Sverige og Danmark.

Den norske versjonen skal vises på Dplay og TVNorge.

- Dette blir fantastisk gøy! «Top Gear» er et at verdens mest kjente TV-formater, og nå er vi altså så privilegerte å få muligheten til å lage en helnorsk versjon, med norske programledere som vi selv har håndplukket. Magien med «Top Gear» er programmets evne til å fenge ikke bare bilentusiastene, men også de som ikke vet forskjellen på en Lada og en Lamborghini. Dette er innhold som er som skapt for både Dplay og TVNorge, og vi gleder oss veldig til å presentere «Top Gear» Norge i 2020, sier Eivind Landsverk, nordisk programdirektør i Discovery Networks.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer