Bilshow: Detroit online -- Sluttrapport!

Da 1. januar endelig var et faktum og hverken dommedag, åpenbaringen eller datakollapset viste seg, begynte den grå hverdagen igjen.

Publisert

Mange hadde kanskje håpet at den første store internasjonale bilutstillingen skulle vise klare tegn på hvordan bilindustrien så for seg Fremtiden med stor F.

Det har de forsåvidt gjort, men fremtiden etter årtusenskiftet viste seg å ikke være vesentlig forskjellig fra hverdagen i 1999.

Joda -- enda flere produsenter har vist produksjonsklare modeller med hybridmotorer og brenselceller, og vi tror også at dette foreløpig er mer fremtidsrettet en den elektriske bilen. Men likevel -- det er den vanlige kunden som styrer produsentene, og den vanlige kunde signaliserer sterkt i markedsundersøkelser at han eller hun heller vil ha en litt mer fleksibel, men dog ordinær bil, enn biler med et outrert utseende og fem eller seks hjul.

Så slik blir det. En så tung industri som bilindustrien snur seg ikke akkurat på hælen og finner på nye sprell i en fykende fei, men tar små, små steg av gangen.

Og dermed blir ikke biltesterne i DinSide arbeidsledige med det første, heldigvis! :-)

Enorm respons!

Selv om Detroit-utstillingen er en av de minst matnyttige for norske bilkunder og bilinteresserte, har vår dekning av denne utstillingen blitt fulgt med argusøyne av svært mange -- så mange at vår server har hatt store problemer med å følge med, dessverre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer