Biltema åpner flere butikker

Bor du i nærheten av Drammen, Hamar eller Haugesund? Da vil du få en Biltema-butikk i nabolaget i løpet av året. Bor du i Nord-Norge? Da kan du snart ta i bruk Biltemas nettbutikk.

Biltema åpner flere butikker
Publisert
Sist oppdatert

Biltema, som i dag har ti butikker i Norge, omsatte i fjor for hele én milliard kroner. Og den populære butikk-kjeden gir seg ikke med det. Den 21. mars åpnes kjedens 11. butikk på Hamar. Hamar-butikken vil bli 3.000 kvadratmeter stor, 500 kvadratmeter større enn butikken på Alnabru i Oslo.

Drammen og Haugsund

I midten av juni åpnes nok en butikk - denne gangen i Drammen. Biltema Drammen vil disponere 3.400 kvadratmeter. Men selv Drammen-butikken blir liten sammenlignet med avdelingen som i september åpner i Haugesund. Denne butikken blir hele 7.200 kvadratmeter stor.

Nettbutikk til sommeren

Biltema har lenge hatt planer om å også åpne nettbutikk, men har foreløpig blitt stoppet av tekniske vansker. Styreleder Magne Teigland er imidlertid sikker på at nettbutikken vil bli åpnet i løpet av sommeren.

Startet i 1963

Biltema ble grunnlagt av svensken Sten Åke Lindholm i 1963. Lindholm, som forøvrig er venn av Ikea-gründer Ingvar Kamprad, satset i utgangspunktet på bilrelaterte produkter. I dag tilbyr imidlertid Biltema mer enn 15.000 produkter, hvorav en stor del er knyttet til hus og hjem, båt, sykkel og data.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer