Bilutstilling 1999:DinSide i Detroit

Pressedagene er over i Detroit, men vi kommer til å fortsette presentasjonen av ulike konsepter fra utstillingen. Les vår kommentar fra utstillingen.

Bilutstilling 1999:DinSide i Detroit
Publisert

På onsdagens pressekonferanse kunne Fordpresident Jack Nasser offentliggjøre den lille bomben; Ford har gjort en avtale med Norske Pivco, som sørger for å gi Ford aksemajoritet i det norske selskapet bak elbilen Th!nk!

Og bomben ble godt mottatt i Detroit. Du kan lese mer om saken ved å klikke her.

Ford greide i det hele tatt å stjele mye oppmerksomhet på dag 4 av utstillingen, blant annet ved å vise frem en fullt kjørbar bil som er drevet av brenselsceller, og ikke minst lanserte Ford et nytt sikkerhetssystem kalt ASR som du kan lese mer om ved å klikke her.

SLR i produksjon?

SLR kan fort vise seg å bli en realitet. Kilder hos Mercedes sier at en beslutning om dette vil bli tatt innen januar er omme, og flere høytstående personer hos Mercedes er positive til å sette i gang.

For Mercedes SLR er toppmodellen Mercedes mangler for å kunne være en seriøs konkurrent til produsenter som Lamborghini, Ferrari, Aston Martin og andre produsenter av supersportsbiler.

Og når BMW på samme utstilling har annonsert at de skal sette prototypen BMW Z8 i produksjon, er det vel neppe mange gode grunner for at Mercedes skal nøle med å sette SLR'en i produksjon!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.