Bilutstilling i Genève 2012

For åttiandre gang åpner bilmessen i Genève sine porter, og DinSide er selvfølgelig til stede.

Genève 2012 byr på mye nytt. Denne, for eksempel, skal ta rotta på Range Rover Sport & Co, hvis folkene i Bentley får det som de vil. Vakkert? Tja... Navnet er i hvertfall Bentley EXP 9 F. Mer om denne et annet sted på dette nettstedet. Foto: Fred Magne Skillebæk
Genève 2012 byr på mye nytt. Denne, for eksempel, skal ta rotta på Range Rover Sport & Co, hvis folkene i Bentley får det som de vil. Vakkert? Tja... Navnet er i hvertfall Bentley EXP 9 F. Mer om denne et annet sted på dette nettstedet. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er første pressedag i Genève og pressekonferansene kommer til å avløse hverandre hele dagen. Og så er det på'n igjen. Årets bilutstilling bærer løfter om mye nytt og det er blitt en klisjé å snakke om en grønnere messe enn forrige gang.

Messefavoritten

Uansett: Den årvisse Autosalon i Genève er favoritt-messen til de fleste motorjournalister. Ikke fordi det er lett å finne hotellrom i Genève mens utstillingen pågår, for det er det ikke. Men fordi det meste av viktig europeisk nytt presenteres her, krydret med mye interessant på designfronten.

Dette er helt nye Ford Kuga. Den får også première i Genève. Foto: Ford
Dette er helt nye Ford Kuga. Den får også première i Genève. Foto: Ford Vis mer


Og fordi det hele foregår på et relativt kompakt messeområde hvor man ikke, som i Frankfurt, angrer på at man ikke brakte med seg en sykkel eller Segway.

Og også fordi alle utstillende produsenter her kommer til sin rett uten diskriminering; Genève er i Sveits og dermed nøytralt territorium - også hva angår bilindustrien.

Vi har omtalt nyhetene

Så la oss gå rett på sak og gi dere listen over det som er blitt skrevet om Genève-messens nyheter her på DinSide. Listen oppdateres for øvrig fortløpende.

Her finner du vår omtale av nyhetene som vises i Genève i år.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer