Bilutstillingen i Paris

PARIS (Dinside Motor):I helgen braker det løs med bilindustriens høstutstilling.

SER FREMOVER: Bilindustrien jobber mot kortsiktige økonomiske mål, men vet også at kontinuerlig omstilling er helt nødvendig for å oppfylle krav til miljø- og samfunnsansvar i fremtiden. Det vil vi se tydelig på bilutstillingen i Paris. (På bildet: Konseptbilen Peugeot Exalt). Foto: Peugeot
SER FREMOVER: Bilindustrien jobber mot kortsiktige økonomiske mål, men vet også at kontinuerlig omstilling er helt nødvendig for å oppfylle krav til miljø- og samfunnsansvar i fremtiden. Det vil vi se tydelig på bilutstillingen i Paris. (På bildet: Konseptbilen Peugeot Exalt). Foto: Peugeot Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag slippes publikum inn i messehallene til det som er suverent verdens største bilutstilling målt i antall besøkende. Halvannen million publikummere antar man vil komme i løpet av de to ukene messen varer.

Jevn utvikling

I år har vi ikke klart å finne noe brudd i forhold til de trendene som har blitt klare de foregående årene - det er stadig mer fokusering på miljøvennlig teknologi samtidig som mange produsenter fortsetter å beskytte idéen om at å kjøre bil også skal være en hyggelig og dynamisk opplevelse.

Mot en elektrisk fremtid, men...

Det er kompromisset mellom miljøtankegang og kjøreglede som er den røde tråden fortsatt, mens vi aner konturene av en fremtidig total elektrifisering av bilparken.

Dette har Mercedes-Benz, ingen smågutt når det gjelder å føre an i teknologisk utvikling, uttrykt helt klart nylig i forbindelse med sitt "miljø-flaggskip", S 500 Plug-in Hybrid. Som vi har testkjørt.

Men der er vi altså ikke ennå.

Dette er nyhetene vi allerede har omtalt, som skal vises i Paris, deriblant Volkswagen Golf Alltrack, som på bildet under. Flere vil følge!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer