Bjørn Nyland vant Teslas vervekonkurranse

Mottok personlig gratulasjon fra Tesla-sjefen selv, Elon Musk.

EUROPEISK VINNER: Bjørn Nyland forteller på Youtube om både nedturer og om (mest) oppturer i sin Tesla Model S. Nå har han takket være Teslas store vervekampanje vunnet en eksklusive utgave av den kommende SUV-en, Model X. Foto: YOUTUBE
EUROPEISK VINNER: Bjørn Nyland forteller på Youtube om både nedturer og om (mest) oppturer i sin Tesla Model S. Nå har han takket være Teslas store vervekampanje vunnet en eksklusive utgave av den kommende SUV-en, Model X. Foto: YOUTUBE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I sommer lanserte Tesla en noe uvanlig konkurranse innenfor bilindustrien.

Vervet du 10 personer til å bestille seg en Tesla Model-S, kunne du selv stikke av med en splitter ny Model X.

Det har lenge vært klart hvem som har ledet statistikken for vervekampanjen, men først ganske nylig ble det klart at 10 personer som hadde benyttet seg av kampanjen, hadde mottatt sine biler.

Dermed ble norske Bjørn Nyland den europeiske vinneren av nye Model X, som han vil få på nyåret.

Kun tre i hele verden

Bjørn er dermed en av tre vinnere i verden - konkurransen var nemlig lagt opp slik at det skulle bli en vinner i hver av de tre regionene definert som Amerika (Syd og Nord-), Europa og Asia/stillehavsregionen. I sistnevnte region var det en ung familiemor fra Sydney som stakk av med seieren.

Etter å ha lagt ut en informasjonsvideo på sin YouTube-kanal har det blåst medvind rundt Teslaeierens ører. Nyland har allerede lagt flere mil en noen andre i Europa bak seg i sin Tesla, og trives enormt godt bak rattet.

- Jeg fattet interessen for Teslaen lenge før jeg kjøpte den, sier Nyland, - og nå har det blitt en stor hobby å kjøre rundt og dele videoer hvor vi tester nye oppdateringer, eller bare kjører omkring i Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer