Pris på Nissan Leaf

Blir Norges beste elbilkjøp

Nok en gang kutter Nissan prisen på Norges mest solgte elbil-modell. Nå kan du kjøpe en ny Leaf for 210 000 kroner.

SVÆRT BILLIG: Nissan Leaf er stor som en VW Golf, men blir nå billigere enn lille VW e-UP. Et bedre elbilkjøp enn dette er vanskelig å finne akkurat nå. Foto: Nissan
SVÆRT BILLIG: Nissan Leaf er stor som en VW Golf, men blir nå billigere enn lille VW e-UP. Et bedre elbilkjøp enn dette er vanskelig å finne akkurat nå. Foto: Nissan Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kampen om elbil-kundene blir tøffere og tøffere. Stadig nye modeller kommer på markedet. Det betyr at bilene som har vært i butikken i noen år må anstrenge seg for å holde på kundene. Å kutte prisen er ett virkemiddel som fungerer.

Flere kutter prisen

Vi har tidligere fortalt hvordan norske importører kutter prisene for å henge med i kappløpet. For noen uker siden satte VW ned prisen på ID.3 med rundt 25 000 kroner og introduserte en ny billigmodell til 284 000 kroner.

Hyundai kuttet prisen på elektriske Kona fra 400 000 til 330 000 kroner. En ny utgave av Polestar 2 ble over natten 80 000 kroner billigere enn bilen som til nå har vært i butikken.

Svært god pris

Nissan Leaf er Norges mest solgte elbilmodell med snart 70 000 biler. Fra august kan du kjøpe en Leaf for 210 000 kroner – 35 000 kroner under kampanjeprisen på dagens billigste utgave. Leaf blir dermed en av Norges billigste elbiler - klart rimeligst av alle bilene i den såkalte Golf-klassen. Den blir mye billigere enn en Renault Zoe og billigere enn småbilene VW e-Up og Fiat e500.

Norges beste elbilkjøp

Leaf blir etter dette det beste elbilkjøpet du kan gjøre, dersom du er på jakt etter en enkel og grei elbil med plass til fem og ikke har behov for den aller lengste rekkevidden. Du får en billig og splitter ny bil med plass til fem, bagasjeplass på 435 liter og fem års garanti.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer