BMW 1-serie på vei

Det har lenge vært kjent at BMW arbeider med 1-serie. Men utseendet har vært en vel voktet hemmelighet - inntil nå.

Publisert
Sist oppdatert

Vår samarbeidspartner Automedia har klart det nok en gang - å knipse en splitter ny bil under det som skulle være hemmelig testvirksomhet. Denne gangen er det en skikkelig godbit Automedia har klart å skaffe bilder av - en prototype på 1-serie, BMWs nyeste prosjekt.

Den fotograferte prototypen er, som vanlig under slik testvirksomhet, kamuflert. Men Automedia har på grunnlag av omfattende kunnskaper om bildesign tatt sjansen på å spå om hvordan bilen vil bli seende ut.

Trekk fra 7-serie

Hvis vi skal tro Automedias spekulasjoner, vil den nye 1-serien låne en rekke trekk fra 7-serie. Blant annet minner både frontlykter og panser om storebror. Under skallet vil det nok imidlertid være slektskapet med 3-serie som blir mest fremtredende. Automedia hevder i hvert fall at 1-serie vil dele mange komponenter med den nye 3-serien, som forventes lansert i løpet av 2005.

På markedet i 2004?

1-serie vil sannsynligvis lanseres allerede i 2004, i første omgang som to 3-dørs varianter - en med bagasjelokk og en med bakluke. Automedia spekulerer videre i at det i neste omgang vil komme en variant med fire dører, etterfulgt av både en stasjonsvogn og en cabriolet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer