BMW 1-serie: Velutstyrt og rimelig

BMWs nyeste satsing, 1-serie, lever opp til sitt blå/hvite emblem. Dermed får omsider Audi A3 en skikkelig konkurrent.

Publisert
Sist oppdatert

MÜNCHEN (DinSide Motor): Audi A3 har nemlig levd et nokså ensomt liv i kompaktklassens såkalte premium-segment. Alfa Romeo 147 har riktignok yppet seg, men her i landet har 147-salget aldri tatt helt av.

Nå er imidlertid A3s hvetebrødsdager omsider over. For i september lanseres en helt ny BMW-modell; 1-serie. Og BMW har tydeligvis bestemt seg for å gå rett på sak. I stedet for å gå omveien via en tredørsutgave, lanserer BMW først som sist en fullverdig, femdørs kompaktbil. Dermed vil ikke bare BMW kunne stjele kunder fra eksisterende A3, men også fra A3 Sportback, som vil bli lansert i september - samme måned som 1-serie debuterer.

Mye nytt fra BMW

Den bilinteresserte vil være klar over at det har skjedd mye hos BMW den siste tiden. I løpet av de siste årene har BMW lansert den ene nyheten etter den andre, deriblant roadsteren Z4, SUVen X3 samt en ny 6-serie, som nå finnes i både kupé- og kabriolet-versjon. I tillegg har 5-serie gjennomgått et modellskifte.

Det som kjennetegner disse bilene - og som dermed har blitt BMWs nye identitet - er den djerve og kantede designen. 1-serie følger i samme fotspor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer