BMW 3-serie anno 2005?

3-serien står for litt over 50 prosent av salget til BMW, og designerne vil nok heller begeistre enn provosere med den nye modellen.

Publisert
Sist oppdatert
BMW 3-serie anno 2005?

BMW 3-serie anno 2005?

  1. Store bilder
BMW 3-serie anno 2005?
BMW 3-serie anno 2005?


Våre unike spionbilder kommer som vanlig fra Automedia, og de manipulerte bildene avslører mye hvordan 3-serien vil se ut. Automedia mener også å ha innsideinformasjon som bekrefter bildene som de har laget. BMW er i så fall ganske forsiktige med linjene etter et par dramtiske modellskifter. 7-serien var den første, men 5-serien var heller ikke så langt etter.

Litt uro må det være

Automedia mener videre at 3-serien vil bli delt opp slik som 5- og 6-serien. Sedan og stasjonsvogn er 5-serie, mens kupe og kabriolet blir 6-serie. De mener altså at 3-serien i fremtiden kun vil bestå av sedan og stasjonsvogn, mens kabriolet og kupe vil bli en helt ny 4-serie. Det er bare en brist i denne logikken, og det er at 6-serien har eksistert før, i motsetning til 4-serie som ikke har noen historie i BMW. Det trenger heller ikke være noe i veien for det. Vi får også fine bilder av en liten BMW som blir en 1-serie. Dere ser denne om noen dager her på DinSide.

Motorer

BMW er gode på å lekke motornyheter. Det går sterke rykter om at turbo er på vei inn i BMW-systemet igjen. Den første blir en firesylindret turbomotor som både skal motorisere 3-serien, men som også skal sitte i toppmodellen i 1-serien. En 300-hesters variant av dagens rekkesekser er også noe det spekuleres mye rundt. M3 vil kanskje også avansere opp på V8-nivå og også bli tilgjengelig som stasjonsvogn. Når dere leser morgendagens biltest skjønner dere hvorfor.

Lansering for sedan vil antagelig skje i Frankfurt i 2005, mens stasjonsvognen følger på i 2006. Kupe kommer på slutten av 2006, og kabriolet kommer til slutt i 2007.

Gå ikke glipp av bildene på denne lenken.

Her finner du mer BMW-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder


  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer