BMW 3-serie anno 2005?

3-serien står for litt over 50 prosent av salget til BMW, og designerne vil nok heller begeistre enn provosere med den nye modellen.

Publisert
Sist oppdatert

Våre unike spionbilder kommer som vanlig fra Automedia, og de manipulerte bildene avslører mye hvordan 3-serien vil se ut. Automedia mener også å ha innsideinformasjon som bekrefter bildene som de har laget. BMW er i så fall ganske forsiktige med linjene etter et par dramtiske modellskifter. 7-serien var den første, men 5-serien var heller ikke så langt etter.

Litt uro må det være

Automedia mener videre at 3-serien vil bli delt opp slik som 5- og 6-serien. Sedan og stasjonsvogn er 5-serie, mens kupe og kabriolet blir 6-serie. De mener altså at 3-serien i fremtiden kun vil bestå av sedan og stasjonsvogn, mens kabriolet og kupe vil bli en helt ny 4-serie. Det er bare en brist i denne logikken, og det er at 6-serien har eksistert før, i motsetning til 4-serie som ikke har noen historie i BMW. Det trenger heller ikke være noe i veien for det. Vi får også fine bilder av en liten BMW som blir en 1-serie. Dere ser denne om noen dager her på DinSide.

Motorer

BMW er gode på å lekke motornyheter. Det går sterke rykter om at turbo er på vei inn i BMW-systemet igjen. Den første blir en firesylindret turbomotor som både skal motorisere 3-serien, men som også skal sitte i toppmodellen i 1-serien. En 300-hesters variant av dagens rekkesekser er også noe det spekuleres mye rundt. M3 vil kanskje også avansere opp på V8-nivå og også bli tilgjengelig som stasjonsvogn. Når dere leser morgendagens biltest skjønner dere hvorfor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer