BMW 3-serie Cabriolet (2002)

Liker du kebab og store gullsmykker, er dette bilen for deg. Den fungerer dessuten perfekt på rånestripa både i Steinkjer og Karachi.

Foto: Autofil
Foto: Autofil Vis mer

3-SERIEN fra BMW er elsket og hatet. Den ble tidlig et statussymbol i enkelte innvandrermiljø, og har etter hvert opparbeidet seg en stor stjerne blant mange rånere ute på bygda. Å kunne appellere til så mange ulike befolkningsgrupper, er imponerende. Men kjøper du en er det lett å bli satt i bås.

På veien legger derimot byggmester Bob fra Bayern konkurrentene sine i grus. Lille 318i er nærmest en racerbil i forhold til de myke og trauste cabrioletene fra Audi og Mercedes. Stiv og fast, med kontant styring og sportslig gullfølelse. BMW skryter gjerne av sine kjøreegenskaper, og i denne sammenhengen skjønner man hvorfor.

Foto: Autofil
Foto: Autofil Vis mer

Interiør
På innsiden er det sportslig og funksjonelt, og med svært høy finish. Bredskuldrede broilere sitter godt her! Det treeikede rattet passer perfekt i hendene og girkassen sjalter raskt og presist. Akkurat slik vi liker det. Interiøret viser heller ingen tegn til slitasje.

Oppsummering
Bilen var særdeles populær i enkelte kriminelle miljøer, faktisk så populær at det ble et alvorlig imageproblem for BMW. Av en eller annen grunn var bilen også et stort statussymbol i de pakistanske innvandrerstrøkene. Så har vi også alle de kjekke, sympatiske guttene fra kroppsbyggermiljøet, haugevis av nyrike (gjerne med svarte penger) og en del koselige dørvakter. Kort fortalt en fargerik gjeng... Mange skyr derfor 3-serien som pesten og vil heller bli flådd levende med plastbestikk enn å bli sett i en BMW cab.

Foto: Autofil
Foto: Autofil Vis mer

På den andre siden har du de som digger bilen, og der finner man mange fra rånebilmiljøet og innvandrerstrøkene. Gode kjøreegenskaper og stort trimmingspotensial sørger for en høy stjerne blant gatebilfolka. 3-serien er stort sett solide biler, og reservedeler er overkommelige i pris. Det store spørsmålet er hvor gammel du er. Unge gutter som kjører 3-serie, sliter med forsikringspremier på linje med det Røkke betaler i forsikringspremie for hele fiskeflåten sin. Så er du 19 år og leser dette, sjekk forsikringspremien nøye!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer