BMW 3-serie GT snart klar

Bilen vises offisielt på bilmessen i Geneve i mars.

Slik ser det ut når BMW bare mellom linjene ønsker å fortelle at en ny bil er på vei. Her i form av 3-serie GT. Foto: Baheerathan Vykundanathan
Slik ser det ut når BMW bare mellom linjene ønsker å fortelle at en ny bil er på vei. Her i form av 3-serie GT. Foto: Baheerathan Vykundanathan Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da BMW kom med X6 var det mange som stusset og noen som jublet. Det samme skjedde med 5-serie GT, for hvorfor gjøre en sedan om til en kupé-lignende sak uten at det gjør nevneverdige utslag på plassen? Smaken er som baken, og noen syns dette er et glimrende tiltak.

Toyota + BMW = Sant

På'an igjen

Nå gjør BMW samme grepet en gang til, og denne gangen er det nye 3-serien som skal i smia. I andre enden kommer det trillende ut flunkende ny 3-serie GT, og oppskriften på forvandlingen er identisk med det den var på 5-serien. Høyere sitteposisjon, og større bakkeklaring. Under panseret vil det ordinære motorutvalget være på plass, med både fire og sekssylindrede motorer.

5-serie GT: Romslig og deilig

De selvfølgelig ting

Bilen vil naturligvis få bakhjulsdrift, men i tråd med BMWs ønske om å selge flere biler med firehjulsdrift, så vil også 3-serie GT fås med xDrive. Den høyere fremtoningen, og litt mer utstikkende skjermbuer forteller at dette blir en slags crossover, noe BMW allerede i 2010 fortalte at de jobbet med. 3-serie GT blir dermed en modell mellom den ordinære 3-serien og BMW X3. Regn med at også prisene vil havne midt i mellom et sted.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer