BMW 6-serie

Det er ingen hemmelighet at BMW skal lansere en ny kupé i løpet av overskuelig fremtid. Spionbilder og manipulerte bilder finner du her.

Publisert
Sist oppdatert

Basert på chassiset til den nye 5-serien lager BMW også en kupé-variant - 6-serie. Dette blir en typisk GT-bil som skal slåss med Ferrari 456, Aston Martin DB7 Vantage/V12 Vanquish og Maserati Coupé, etterfølgeren til 3200 GT.

Gjenskapning

BMW har holdt showet gående lenge med den lite suksessfulle 8-serien. I følge Automedia skal den nye BMW 6-serie bli en gjenfødelse av den forrige 6-serien, ikke bare navnemessig, men også med tanke på kjøreegenskaper og sportslighet. Den nye 6-serien skal kjennetegnes ved en aggressiv front, langt panser og kjempehjul.

Ny V10 motor

Motormessig vil det skje spennende ting. Blant annet vil det antagelig dukke opp en helt ny 5,5-liters V10 motor med 500 hestekrefter. Modellen vil med all sannsynlighet hete M6. BMW vil da sammen med sine italienske og britiske konkurrenter fortsatt kjøre uten turbo og kompressor. Audi og Mercedes-Benz har valgt motsatt trend og satset på henholdsvis turbo og kompressor. Ellers på motorfronten vil 3-literen med 231 hestekrefter dukke opp, samt de nye V8-erene på henholdsvis 272 og 333 hestekrefter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer