BMW i3 Urban Suite

BMW bryter med tradisjonen

BMW ser på en autonom fremtid som en anledning til å gjøre bilreisen enda mer komfortabel, luksuriøs og personlig. På CES 2020 tok vi en tidsreise for å kjenne på fremtidens bilinteriør.

SE VIDEO: På CES fikk vi teste fullt fungerende konseptbiler med elementer av det vi ble presentert med i Interaction EASE. Foto: Jamieson Pothecary Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(LAS VEGAS:) For ganske nøyaktig ett år siden avduket BMW konseptbilen Vision iNext, et elektrisk SUV-konsept som kommer allerede i 2021. I mars fikk vi sett den etterlengtede elektriske iX3 på Genève-messen, og i Frankfurt i oktober fikk vi sett Concept 4.

Noen spådde at det kunne være en produksjonsklar iNext under duken på pressekonferansen på CES 2020, men nei. Det vi fikk var ikke en bil engang, det var en boks. Eksteriør skulle ikke være tema.

Det vi fikk var et konsept-interiør som bryter helt med tradisjonen. BMW viste oss noe som skal spille på sansene og er totalt adskilt fra bilen slik vi kjenner den i dag. BMW i interaction EASE som du kan lese om her:

Nye «buzzword»

Dermed har BMW tatt et skritt bakover for å kunne tenke utenfor boksen. For én ting er klart: Skal du ikke kjøre bilen selv, må bilprodusentene finne på noe annet om turen fra A til B skal være noe å glede seg til. Derfor starter de med interiøret.

BMW tolker en autonom fremtid som en mulighet til å øke luksusfaktoren, samtidig som det åpner for et hav av teknologiske muligheter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer