BMW integrerer iPad, iPhone, iPod

Teknofriker vil trekke på skuldrene - men i bilverdenen er dette et steg inn i ny tid.

Alternativ posisjonering Foto: BMW
Alternativ posisjonering Foto: BMW Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selvsagt kjenner alle (eller nesten alle) bilfolk etterhvert til harddiskbaserte underholdnings- og informasjonssystemer, nødvendigheten av å disponere Aux, iPod, MP3 og USB-utganger samt muligheten til å ha DVD-utstyr integrert i bilen. Fordi det er en logisk videreutvikling av det gode, gamle veikartet er navigasjonssystemene, enten integrerte eller medbrakte, blitt en selvfølge for det store flertall oppegående bilførere.

Utvidet ConnectedDrive

Det BMW vil presentere i Paris neste uke går imidlertid et par skritt videre. Det dreier seg om løsninger som i større grad er integrerte og vil interagere med bilens egne systemer. Det handler om en videreutvikling av BMW ConnectedDrive, og den har nye funksjoner og gir nye muligheter. Den skal tjene til å forbedre brukervennlighet og sikkerhet, samt optimalisere bruken av informasjons- og underholdningsfunksjonene om bord i bilen. Løsningene introduseres nå i helt nye BMW X3 (som du kan lese om her), men kommer i løpet av måneder på de andre modellene i BMWs katalog.

Les også om Apple-Mercedesen fra Brabus.

Nye muligheter

Det BMW har villet gjøre er å sørge for en intelligent forbindelse mellom bilen, dens fører og verden utenfor. Man kan tenke seg at det fremtidige potensiale som ligger i dette - i mange retninger - er stort.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.