BMW M4 avsløres

Her er BMWs offisielle bilder av kommende BMW M4. De kaller den konsept, men omtrent slik blir den.

Her er BMW M4 Coupe Concept, men ikke la deg lure av navnet. Det er så å si slik den ferdige modellen kommer til å bli seende ut. Minus noen detaljer og sannsynligvis uten "gullstøv"-lakkeringen. ("Aurum Dust"). M-felgene på 20 tommer blir nok derimot tilgjengelige. Foto: BMW
Her er BMW M4 Coupe Concept, men ikke la deg lure av navnet. Det er så å si slik den ferdige modellen kommer til å bli seende ut. Minus noen detaljer og sannsynligvis uten "gullstøv"-lakkeringen. ("Aurum Dust"). M-felgene på 20 tommer blir nok derimot tilgjengelige. Foto: BMW Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

M3 Coupe er død, lenge leve M4 Coupe!

Ja, så var det slutten for ikonet M3 i todørsversjon. Etter fire generasjoner og en imponerende karrière takker den populære fartsbomben fra BMW for seg og erstattes etterhvert av M4 Coupe.

BMW M4 Coupe Concept:

Vist på celebert arrangement

I første omgang dreier det seg altså om det BMW kaller en konseptbil, men som vi vet ligger veldig nær opp til produksjonsbilen. Vi antar denne skal presenteres på bilutstillingen i Los Angeles i november, eventuelt ikke før den i Detroit som finner sted i januar. Konseptbilen, prydet med karbonfiber-detaljer og heftige 20-tommers M-hjul, ble vist nylig under det årvisse arrangementet i Monterrey-Pebble Beach, der klassiske biler og konsepter strides om et kresent publikums gunst.

Det blir da selvfølgelig flaggskipet i den nye 4-serien, som vi var og prøvekjørte i juli.

Les vår test av BMW 435i her!

Her kommer BMW med familiefrakter

Fra åtte til seks

I en pressemelding fra BMW på fire sider står det masse om design - den kan dere se selv på bildene - men ingenting om motor. Når bilen får en motor, regner vi imidlertid med at det blir en turboladet rekkesekser som kommer til å erstatte dagens V8-er. Det ville også overraske oss meget om den ikke fikk lavere utslipps- og forbruksverdier enn den utgående M3.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer