Helt ny BMW Z4

BMW med helt ny modell - på hemmelig tur i Norge

Den splitter nye Roadsteren avdukes i California, men har allerede vært på en diskret tur i Norge for å fotograferes.

HEMMELIG FOTO-SESSION: Her er helt nye generasjon Z4 på fotoreportasje i Norge - i god tid før avdukingen, som skjer i USA. Foto: BMW
HEMMELIG FOTO-SESSION: Her er helt nye generasjon Z4 på fotoreportasje i Norge - i god tid før avdukingen, som skjer i USA. Foto: BMW Vis mer
Publisert

Det er allerede et år siden vi omtalte konseptbilen BMW Concept Z4 i anledning av at den ble avduket på den prestisjetunge bilutstillingen «Concours d’Elegance» på Pebble Beach i Monterey i California.

Som vi annonserte da, var det bare et spørsmål om tid før bilen folk faktisk vil kunne kjøpe, skulle komme – og nå er tiden kommet. Også denne gang finner verdenspremieren sted på den amerikanske vestkysten, og det er i anledning avdukingen av en eksklusiv førsteutgave av nye BMW Z4 – som for øvrig er en helt ny modell og ingen videreutvikling av den utgående roadsteren.

Eksklusiv førsteutgave

Bilen som nå avdukes på Peeble Beach kaller BMW «toppen av kransekaka» - i form av en første smakebit, nemlig BMW Z4 M40i First Edition, en spesialutgave som bare vil produseres i et svært begrenset opplag.

Den norske importøren har forventninger til nykommeren:

– Den nye generasjonen BMW Z4 tar det klassiske roadsterkonseptet inn i en ny tid. Klassiske proporsjoner møter ny design, mer sportslighet, mer luksus og mer teknikk. Selvsagt krydres det hele med en ekstra dose kjøreglede, sier Marius Tegneby, kommunikasjonsdirektør i BMW Group Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer