BMW med helt ny modell

Som disse bildene viser er BMW i ferd med å utvikle en helt ny og svært annerledes modell. Men hva slags type bil er det?

Publisert
Sist oppdatert

Det har lenge vært spekulert i om BMW snart kommer på banen med en flerbrukskonkurrent til Mercedes-Benz R-klasse. Dette er nå avkreftet av BMW som ikke vil gå i den samme salgsfella som Mercedes har gjort. Gitt opp har man likevel ikke gjort. Her er nemlig bildene som viser at noe radikalt annerledes er på gang. Og som vi ser ligner den rett nok ikke spesielt mye på en R-klasse.

Ingen flerbruker

Den sterkt skrånende bakluken diskvalifiserer nemlig denne bilen som en flerbruksbil. I stedet virker det som en slags smått høybygd og diger femdørs kombi. Skrått forfra kan den minne litt om kupé-SUVen X6, men den er lavere og proporsjonene mer personbillignende.

Ny klasse?

Det kan altså virke som BMW vil forsøke å legge seg midt i mellom flere bilklasser, så får vi se om konkurrentene følger etter.

Interiør

Vår bildeleverandør Automedia har også klart å knipse noen bilder av interiøret. Disse vitner om typisk BMW-design i form av iDrive og den elektroniske girvelgeren. Hva som skjuler seg videre bakover i bilen, vet vi ikke, men vi regner med at det blir god plass for fem personer pluss rikelig med bagasje i den store hekken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer