BMW med rimeligere SUV

Den som ønsker å bli eier av en SUV med BMW-emblemer må i dag punge ut med minst 514.000 kroner. Vi regner med at X1 vil bli betydelig rimeligere.

BMW med rimeligere SUV
Publisert
Sist oppdatert

Vår samarbeidspartner Automedia har nylig fotografert en BMW X1 under testing. Bilen er kamuflert med psykideliske kruseduller, men det er likevel fullt mulig å tenke seg hvordan bilen vil bli seende ut. Det som først og fremst slår oss, er at bilen - når den iakttas fra siden - minner veldig mye om BMW 1-serie. Om X1 er basert på dagens 1-serie - eller om neste generasjon 1-serie vil bli basert på X1 - er imidlertid usikkert.

450.000 kr?

Det som er sikkert, er at X1 vil bli kortere, smalere og lavere enn X3, noe som etter alle solemerker betyr at bilen vil bli billigere enn sin fremtidige storebror. Fordi vi foreløpig ikke vet noe om hvilke motoralternativer bilen kommer med, er det risikabelt å spekulere for mye omkring pris. Det vi imidlertid vet, er at X3 2.0d koster 514.000 kroner, mens BMW 320d Touring X-Drive koster 462.000 kroner. Det er derfor naturlig å anta at en X1 med samme motor vil kunne koste omkring 450.000 kroner.

Artikkelen fortsetter under fotoalbumet.

Til høsten

Vi antar at X1 vil komme allerede kommende høst. Det betyr at den vil få god tid til å etablere seg i markedet før den får konkurranse av Audi Q3, som først er ventet i starten av 2011.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer