BMW med sterk 330 Cd

Det kommer allerede nå en facelift på kupé og kabriolet av BMW 3-serie.

Publisert
Sist oppdatert
BMW med sterk 330 Cd

BMW med sterk 330 Cd

 1. Store bilder
BMW med sterk 330 Cd


Den oppgraderte dieselmotoren vil ikke bare finne veien til kupéutgaven, den vil også bli plassert i sedan og stasjonsvogn etter hvert.

Alltid mer

Selvfølgelig blir det mer av alt. Effekten stiger fra 184 til 204 hestekrefter og dreiemomentet stiger fra 390 til 410 newtonmeter. Maksimalt dreiemoment er tilgjengelig allerede fra 1.500 omdreininger. Ytelsene på 330 Cd er bra for en dieselbil. 0-100 kilometer går på 7,4 sekunder med automatgir og toppfarten er 235 kilometer i timen.

Nytt utseende

Alle kabriolet- og kupévarianter har blitt restylet. Fronten er forandret med nytt panser, ny spoiler, nye lys og blinklys. Nyren i grillen har også blitt seks centimeter bredere. Bak har den fått LED-lys, ny spoiler og nytt håndtak til bagasjeluken.

SMG

330 Ci og 325 Ci vil samtidig bli tilgjengelig med SMG girkasse. Forkortelsen står for Sequenziell geschaltetes mechanisches Getriebe. Dette betyr manuell girkasse med girspaker på rattet og ingen kløtsjpedal. Vi har prøvd denne tidligere på BMW M3.

Les test av BMW M3 på denne lenken.

Store bilder finner du her.

 • Her finner du en oversikt over alle våre biltester
 • Relaterte artikler

 • Her finner du våre BMW-tester
 • Her finner du flere BMW-nyheter
 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer