BMW med Zagato-konsept

BMW Zagato Coupé er ikke bare en showbil - den er bygget for å brukes på veien.

BMW Zagato Coupé er registrert for bruk på vei og kan by på heftige linjer av typen som markerer en bil som en fremtidig klassiker.
BMW Zagato Coupé er registrert for bruk på vei og kan by på heftige linjer av typen som markerer en bil som en fremtidig klassiker. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Italienske Concorso d'Eleganza Villa d'Este er en av de mest prestisjetunge skjønnhetskonkurransene i bilverdenen, sammen med Pebble Beach - som på en måte er dens amerikanske motpart.

Ultra-eksklusivt

Villa d'Este er et elegant luksushotell som ligger i vakre omgivelser i Cernobbio ved Como-sjøen i Italia. Her møtes hvert år klassiske skjønnheter, fremtidsrettede designstudier og konseptbiler til Concorso d'Eleganza - under påskudd av kåringen av den mest smakfullt luksuriøse bilen.

(Hotellet er et palass fra 1500-tallet som står på UNESCOs verdensarv-liste. Det ble av Forbes' eksperter kåret til verdens beste hotell i 2009. Les vår artikkel her).

BMW i rampelyset

De siste årene har disse "eleganse-tevlingene" i stadig større grad tjent som markedsføringsplattformer for bilprodusentene.

Så også for BMW, som er hovedsponsor av Villa d'Este-showet. Det gjør at de ikke selv kan delta i konkurransen, derimot er det blitt tradisjon at de rett som det er slår til med en egen spektakulær kreasjon.

Tidligere har vi for eksempel hatt anledning til å omtale biler som BMW M1 Hommage (2008) og 328 Hommage (2011).

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer