BMW oppgraderer

BMW oppgraderer med spennende løsninger.

1-serien blir nå oppgradert til å ta imot Xdrive firehjulsdrift.  Foto: BMW
1-serien blir nå oppgradert til å ta imot Xdrive firehjulsdrift. Foto: BMW Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BMW har nå valgt å rydde skikkelig opp i modellrekken. Det betyr nye modeller, nye funksjoner, nye motorer, og nye drivlinjer forøvrig.

Vi har tidligere skrevet om 3-serien som til høsten også kommer som stasjonsvogn. Riktig nok med de sterkeste motorene først, men ikke fortvil. Resten kommer i tett rekkefølge.

Offisiell: BMW 3-serie Touring

Trekk på fire

En gledelig nyhet finner vi også til de som ønsker 1-serien. Til nå har BMW antagelig gått glipp av mange kunder som gjerne skulle hatt denne moderat store frekkasen, men som har vegret på grunn av bakhjulsdriften. For disse har lykken nå snudd, for 1-serien blir nå å få med Xdrive firehjulsdrift som tilvalg dersom du velger 120d eller 135i.

Skulle du ønske 6-serien hadde fire dører?

Mer og bedre utstyr

BMW oppgraderer


5-serien oppgraderes på flere felt, blant annet med en 10,25” skjerm i dashbordet. Den får også baklukeåpner som styres av en føler under fangeren bak. Et lite vift med foten åpner den motoriserte bakluken for deg. I de fleste 5-seriene kan du også få konfigurerbare instrumenter. Det betyr egentlig bare at hele instrumentpanelet er et display, som deretter viser den konfigurasjonen du ber om, som om informasjonen er instrumenter.

Dieselmonsteret er prøvekjørt

Snillere, eller sterkere?

Skulle du velge 5-serien i GT-versjon, så kan denne nå fås med en ny innstegsmotor, en 520d med 184-hesteren under panseret. Med et CO2-utslipp på 139 gram per kilometer er det fullt mulig å kjøre stor bil med lavt utslipp. Om utslipp skulle være helt uinteressant for deg, og at det kun er krefter som gjelder, så øker samtidig BMW effekten i 550i til 450 hk i GT-versjonen.

Verdt å se nærmere på: BMW ActiveHybrid 5

Samtidig som de endrer mye og mangt, så blir flere av motorene nå også forberedt for Euro 6 kravene som trer inn i 2014.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer