BMW slukte dyr

Høyt fart og godt sikte må vel til for å få til dette.

BMW slukte dyr
Publisert
Sist oppdatert

I serien for obskure trafikkepisoder fanget med kamera, bringer vi i dag en ekkel sak om en bilfører som har kjørt ned noe som ser ut som et hjortedyr, uten at vi kan identifisere det nærmere. I jaktåret 07/08 døde mer enn 6.000 hjortevilt etter kollisjon med motorkjøretøy, i følge tall fra SSB. Det var sju prosent flere enn det foregående jaktåret. Rådyr er mest utsatt.

Stor fart

Men at det drepte dyret ender opp som i denne BMWen er neppe like vanlig. Her har faktisk hele dyret funnet veien inn i motorrommet.

Ut fra bildene ser vi at dette er en BMW 3-serie med firesylindret motor. Det betyr at det finnes litt plass foran i motorrommet, men det er også mye av dyret som også presset seg inn på eksossiden av motoren.

Vi kan bare spekulere i hvor stor fart og "treffsikkerhet" som har medført et slikt resultat, så moralen må ganske enkelt være at du senker farten og kjører så trygt som mulig.

Tidligere har vi omtalt den uheldige føreren som traff en fugl i svært høy hastighet.

Les også: De farligste bilene

Se bildene her. Men vi advarer, det er ikke spesielt vakkert:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer