BMW Streetcarver: En BMW uten motor

BMW sitt slagord "Freude am fahren" bør kanskje bytte ut med "Freude am skaten", BMW vil nemlig kapre "saggerne" med Streetcarver.

Publisert

Egentlig er ikke BMW Streetcarver noe annet enn et avansert skateboard. Og som alle andre skateboard har også Streetcarver en plate som består av en trekjærne med glassfiberinnlegg.

Ekstrem svingradius

Ikke mye nytt her altså, men det er under treplaten at fremgangene kan spores. For man styrer Streetcarver ved hjelp av vektfordeling, og legger du deg godt nok over i svingene garanterer BMW en svingradius som ingen kopierer - og dersom du kjører virkelig fort stabiliserer brettet seg automatisk ved hjelp av skaterens vekt.

Deler fra 5-serie

Understellet i Streetcarver består av aluminium. Det spesielle er imidlertid at hjulopphenget er uavhengig, og at BMW har rappet en såkalt pendelaksling fra 5-serie som de bruker uendret i Streetcarver. Og om ikke det skulle være nok har Streetcarver delte aluminiumsfelger og lavprofildekk av Polyurethan. For å gi skateren de beste forutsetninger for å kunne svinge brått har dekkene i tillegg slitasjevarslere som forteller når dekkene er modne for utskiftning.

Dermed har verden fått sin første BMW med fire hjul, uten motor - og hvem vet kanskje kan dette bli det nye statussymbolet på skatebordramper verden over.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer