BMW X3 2.0d

BMW har anstrengt seg for å gjøre X3 mest mulig folkelig. En liten dieselmotor gjør X3 maksimalt oppnåelig av det den kommer til å bli.

Publisert
Sist oppdatert

BMW vil utvide kundegrunnlaget for X3 og lanserer for første gang en firesylindret dieselmotor i sitt SUV-program som BMW selv kaller Sports Activity Vehicle (SAV).

Sterk nok?

Motoren er en gammel kjenning som vi har skrytt av i testen av 320d. Det er en toliters motor som yter 150 hestekrefter. 330 newtonmeter er i tillegg tilgjengelig fra 2.000 omdreininger. Forbruket skal være lavt og BMW oppgir 0,72 liter per mil ved blandet kjøring.

X3 2.0d klarer 193 kilometer i timen i toppfart og 0 til 100 spurten skal leveres på 10,2 sekunder. 80 til 120 kilometer i timen i fjerdegir klarer den på 8,3 sekunder. En BMW 530d sedan ligger på 5,4 sekunder på den samme øvelsen.

Kreftene fordeles til alle hjul ved hjelp av det nye firehjulsdriftsystemet xDrive som først ble introdusert på X3. Systemet fordeler hurtig krefter til de hjulene som har best grep. Standard dekkdimensjon er 235/55-17.

Nytt utstyr på alle X3

Alle X3-modeller blir oppgradert med litt nytt utstyr. CD-spilleren kan fra høsten også spille MP3-filer, TV-mottageren kan ta imot digitale TV-signaler og høyre sete foran kan brukes til å frakte barn festet i ISOFIX-seter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer